2021-03-10 07:47:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Munkahelyi küzdelmeidben ne számíts könnyű sikerre, de egy váratlan segítségre annál inkább

Napi horoszkóp március 10-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint hajlamos vagy ma rá, hogy inkább a könnyebbik megoldást válaszd, és inkább kihátrálsz egy helyzetből, ahelyett, hogy tisztáznál végre bizonyos dolgokat. Pedig ez nem segít, és minél később akarod elhárítani a bajt, annál gyökeresebb változtatásra lesz szükség.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Vízöntőben jár. Valaki alaposan összezavarta a szívedet, de nem biztos, hogy annak kell hinned, aki a legimponálóbb, sokkal valószínűbb, hogy a biztos lábakon álló régi kapcsolat a hitelesebb.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Munkahelyeden fokozott stressznek leszel kitéve: minél nagyobb erővel dolgozol, annál több ellenállásba ütközöl. Ettől függetlenül kreatív vagy, és érdemes most hallgatnod a megérzéseidre!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Mostanság számot vetsz múltról, jövőről, ennek kapcsán rájössz a család és a szerelem fontosságára. Bizony, minden erőt, ami benned megtestesül, a szüleidnek, őseidnek köszönhetsz. És annak, akik most veled van.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Új pénzügyi stratégiáid most igen kecsegtetőek lehetnek, annál is inkább, mivel főnökeid (jóakaróid) pozíciódban is megtámogatnak. Ha azonban saját üzleted, vállalkozásod van, akkor nem árt kicsit óvatosabban tervezned: bizonyos értelemben ugyanis illúziókba ringatod magad.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A szerelemben most a szerepjátszás idejét éled. Ha csak a külvilággal akarsz elhitetni magadról valamit, miközben tisztában maradsz a saját valós értékeiddel, az is fárasztani fog egy idő után. És nem is éri meg... Törekedj a teljes őszinteségre minden téren!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Munkahelyi küzdelmeidben ne számíts könnyű sikerre, de egy váratlan segítségre annál inkább. Az eredmény annál tartósabb és gazdagabb lesz, minél nagyobb küzdelem az ára. Semmit se tervezz előre, meg kell tanulnod jobban bízni a véletlenben, a pillanat lehetőségeiben!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha magányos vagy, és szerelmi kalandra vágysz, most lehet benne részed, főleg, ha nem idegen tőled, hogy a közösségi oldalakon ismerkedj. Aztán hogy ebből a flörtből mi lesz, az csak pár hét múlva fog kiderülni!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Sokat vívódsz, egyre erősebben érlelődik fejedben a gondolat: változtatni kell. De hogy merre indulj a munka kusza ösvényén, még nem döntötted el. Nehéz is, hiszen egyelőre csak azt tudod, mit nem akarsz, ráadásul most korlátozottak a lehetőségek.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Valaki, akivel nap mint nap találkozol, olyan ajánlattal áll elő, ami alaposan meglep. Ha belemész a viszonyba, izgalmasak lesznek majd a napjaid, de vigyázzon, egy gyilkos tekintet is romboló lehet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Mostanában ízig-vérig közösségi ember vagy, aki mindig másokért harcol. De az elkövetkező napokban rájössz, vannak dolgok, amikért nem érdemes küzdeni. Valakinek könnyelmű ígéretet teszel, vagy olyan feladatot vállalsz, ami már nincs ínyedre.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha szenvedélyes szerelmet szeretnél, ahhoz először is önmagadon kellene változtatnod. Ha eleve kételyekkel vágsz bele egy kapcsolatba (vagy folytatod azt), legalább olyan rossz, mintha semmit nem csinálnál. Csak magabiztosan, és főleg hittel, optimizmussal!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: